Gastenboek

Commentaren: 5
 • #5

  Caroline en gerard (maandag, 30 juli 2018 20:24)

  Wat een prachtige rustige en mooie camping. We hebben genoten ook van de warme ontvangst en gastvrijheid van hilke. Mooi om dit mee te mogen in deze oase van rust in Frankrijk. Je kunt ook goed zwemmen en wielrennen in deze prachtige omgeving dank nogmaals hilke.

 • #4

  Wim en Marja (woensdag, 18 juli 2018 13:42)

  We zijn nu al weer een paar weken thuis, maar denken nog steeds terug aan de heerlijke plek op Vivre à Marceau. Onze vouwtent kon net op een van de drie mooie plekken staan. Buitengewoon gastvrije ontvangst van Hilke, die ook zelf de rust en stilte van de omgeving uitstraalt. Ideale plek om uit te kijken over het dal, naar de koeien te kijken, naar de vogels te luisteren. Om er te fietsen moet je je enige inspanning getroosten. Als bonus voor ons verblijf konden we een nieuw recept van Camille en Sjoerd aan ons campingmenu toevoegen: pasta met citroentonijn. Heerlijk!

 • #3

  Camille & Sjoerd (zondag, 01 juli 2018 18:25)

  We spend 11 peaceful days at the grass terrace close to the farmhouse. Falling asleep with astonishing sunsets and starry skies while waking up next to grazing cows. Our stay was made even lovelier with fresh fruits and vegetables from Hilke’s own garden. All in all it was the perfect, peaceful getaway were we would like to return too soon.

 • #2

  Wim (zondag, 24 juni 2018 21:07)

  Het was een heerlijke week bij Hilke op deze ongerepte plek. Reeën lieten zich veelvuldig zien, gezang van de vogels in de vroege ochtend en de weldadige stilte in de nacht. Heel fijn.

 • #1

  Liesbeth (zaterdag, 23 juni 2018 13:32)

  Heerlijke week gehad. Rust, schoonheid, stilte en natuur zijn kenmerkend voor dit unieke plekje in het zuiden van Frankrijk. Uilen, reeën, vleermuizen, een vos en de sporen van everzwijnen gezien op 300 meter van de boerderij.