The main house


 

In de heuvels van de Lot (Frankrijk) ligt enigszins afgelegen een oude boerderij in de natuur. Het geheel bestaat uit het woonhuis met een kleine werkplek, een grote schuur en een Tiny house.

Achter het woonhuis bevindt zich de sanitaire ruimte met composttoilet, een warme douche en een wasbak.

 

Het geheel is gelegen op ongeveer 3500 vierkante meter. Onze eigen grond grenst aan een extra stuk grond van ongeveer 4000 vierkante meter waar we gebruik van mogen maken. 

 

Op het erf bevindt zich de moestuin, een tunnel voor extra groenten, fruitbomen en fruitstruiken, een plekje om kippen te houden alsook een eigen waterbron.

Vanaf 2020 start de omvorming van de grote schuur.  In deze schuur zal een extra gemeenschappelijke keuken komen alsook een extra gemeenschappelijke leefruimte.