Verblijven


 

Kampeerterrein 

 

 

Met de wens dat iedereen zou kunnen meegenieten doch de rust trachten te waarborgen beschikken we bewust over slechts 5 kampeerplekjes. Hier bent u welkom met uw tent en/of kleine/lichte vouwcaravan.

  

10 euro/persoon/dag.

Het reserveren is gewenst rekening gehouden met het beperkt aantal plaatsen.

 


 

Tiny house 'La Paix' (bewoond)

 

Tiny house 'La Paix' is de voormalige broodoven van de boerderij. Vroeger kwamen de inwoners van Gorses hier hun brood bakken. 

 

Inmiddels is de voormalige broodoven omgebouwd tot tiny house waar je zowel in de zomer als in de winter met twee personen kunt verblijven. Het huisje heeft een eigen keukentje, een houtkachel en op de vide bevindt zich het tweepersoonsbed.

 

300 euro/maand (2de persoon = +100 euro/maand)

 


 

Accommodation 'Au Clair de la lune' (bewoond) 

 

De laatste hand (stroom/schilderwerk 2020) moet nog worden gelegd aan deze kamer welke zich bevindt in het gemeenschappelijke leefhuis. De ruimte is ongeveer 42 vierkante meter groot en verder in te richten naar eigen smaak.

 

300 euro/maand (2de persoon = +100 euro/maand)

  


 Vintage caravan (Sterckeman Elize 1992) in zeer goede staat. (bewoond)

 

 

250 euro/maand (2de persoon = +100 euro/maand)

  


 

Accommodation  'La petite grange' (under construction)

 

Onder de schuur bevindt zich de voormalige dierenstal. Deze ruimte zal worden ongevormd tot een leefruimte met op termijn een eigen houtkachel en kitchenette.

 


 

Losse staanplaats voor eigen yurt, tiny house, vanlife, tent etc... (under construction)

 

Op termijn zal er een plekje 'bouwklaar' worden gemaakt voor de opbouw van yurt of andere vorm van woontent. Tevens zal er een extra ruimte worden voorzien welke zal dienen als parking en tegelijk de mogelijkheid bieden om te komen verblijven met een eigen woonbusje bijvoorbeeld.